onsdag 16 juni 2010

Uterummet...

....med ett större hus saknas det en del möbler. Allt kan man inte köpa på en gång då det är svårt att veta vad man vill ha. Det är även svårt att veta vad man vill använda rummen till.
Det är vårt uterum vi håller på att fundera lite kring. På vilket sätt vill vi använda det? Hur vill vi möblera det? Under vårt besök hos svärföräldrarna var vi i hembygdens "alla" möbelbutiker för att få lite hjälp med idéer Jag vet inte om vi blev så mycket klokare av det, men det var kul att titta. Än är inte klinkersen på plats. Det ska vi försöka få en kakelsättare att göra åt oss.
Här följer lite inspirationsbilder: En bild från Mio

Jag tycker dessa möbler är ganska fina. De finns även med vita dynor men det är ju mer praktiskt med dessa mörka! När man har barn & tonåringar i huset så uppskattar man det! ;-)

Denna bild blev bara en känsla av att "Det var nog så här vi tänkte!" Vi båda kände att vi hade pratat om denna typ av möblering. Men vi kunde nog inte riktigt se framför oss i möbelbutiken hur det skulle se ut! Kul att hitta en bild! Nu ska väl inte vi ha just dessa färger på kuddarna....
Vårt uterum har just denna typ av vägg oxå... inte så stora fönster på kortsidan dock.
Den här bilden kommer från StyleRoom


Här är en fin uterumsbild! Det är snyggt med de ljusa dynorna. Tyvärr har jag provsuttit flera och de är inte så sköna att sitta i. Lite fina krukväxter ger ett hemtrevligt intryck.
Denna bilden är från Em
Vi får väl se vad det blir till slut. Det är kul att inspireras lite.

2 kommentarer:

  1. Åh vad underbart att ha ett uterum!! Och vad fina dessa bilder var! Snacka om inspiration!!
    Hoppas ni hittar det ni vill ha!! :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Underbart! Det övre & undre var det jag menade när vi pratade om ert ljuvliga uterum ♥
    Det kommer bli såå mysigt hur som /Kram fråm Din mamma i ☼

    SvaraRadera